Top

Deuce Performance

Deuce Performance ekibi hedefler ve sportif başalarılar doğrultusunda planlamalar yaparak spor kariyerinizde ilerlemeniz için sizlere danışmanlık sağlar.

MULTİDİSİPLENER YAKLAŞIM

Çok disiplinli yaklaşım olarak da bilinen multidisipliner yaklaşımda esas olan ortaya çıkan sonuçtur ve iki veya daha çok disiplinle çalışılmasına bütünleştirme yapılmaz. Buradaki amaç odağa farklı perspektiflerden bakarak yaratıcı çözümler sunabilmektir. Multidisipliner çalışma yapılırken iş bölümü esastır ve yapılması gereken işler bölümlendirilerek, her bölümün o konunun uzmanı tarafından yürütülür.

NEDEN KİŞİSEL ANTRENÖR

Kişisel antrenörler spor, sağlıklı beslenme ve yaşam konusunda gerekli desteği sağlar. Personal trainer ya da diğer ismiyle kişisel antrönerler spor ekipmanları konusunda bilgi sahibidir dolayısıyla spor esnasında kişilerin yanlış hareketlerden dolayı sakatlanmaları ya da yaralanmaları gibi konular minimuma indirilir.

SPOR YARALANMALARI

Spor yaralanmasının özelliği, iyileşme süreci içinde sporcuda fiziksel ve ruhsal kayıplara neden olabilmesidir. Yaralanmadan sonra birkaç gün için dahi olsa, sportif etkinliklerden uzak kalan bir sporcuda güç, kuvvet, koordinasyon ve dayanıklılık gibi sportif performansı doğrudan etkileyen kayıpların yanı sıra moral ve psişik kayıplar da gelişebilmektedir. Bu nedenle, yaralanmadan sonra mümkün olan en kısa sürede kayıpları karşılayacak fsiz ve rehabilitasyon programlarının başlatılması gerekir. Kişiye özgün ve iyi planlanmış aktif rehabilitasyon protokolleri, sporcunun sakatlıktan kurtulmasına ve kısa sürede aktif spor yaşamına dönmesine yardımcı olacaktır.

ATLETİK PERFORMANS

Genç sporcular ve yetişkin sporculara uygulanır. Atletik performansta amaç sporcuların branşlarına yönelik spesifik çalışmalar ile performanslarını en üst seviyeye ulaştırmaktır.

Nehir Doğan
14 Yaş Milli Sporcumuz
Nehir DOĞAN

HİZMETLERİMİZ

Deuce Performence ailesi olarak verdiğimiz hizmetler.

Kuvvet ve Kondisyon Eğitimleri

Eğitimde size son bilimsel araştırmaları ve mesleğin temellerini aktarılırken, öğreneceğiniz bilgilerin nasıl uygulanacağı gösterilecek.
Eğitim sürecinde performans parametrelerini analiz etme ve değerlendirme, spor branşına ve sporcuya özel program oluşturma ve uygulatma, beklenmedik durumlarda yeni çözümler üretebilme gibi becerileriniz yenilenecek ve gelişecek.

Kişisel Antrenör Eğitimler

Personal trainer, sporcuların antrenmana bakış açısını büyük ölçüde değiştirir. Onun sporcuyu yönlendirme kabiliyeti, sporcunun kendi potansiyelini keşfetmesini sağlar. Bu da yapılan antrenmanın daha etkin bir şekilde gerçekleşmesine yardımcı olur. Personal trainer, sporcunun hedeflerine hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaşmasına destek olan kişidir. Alanında uzman olduğu için profesyonel bakış açısı ile Kilo vermek, sağlıklı bir yaşama kavuşmak ve çok daha fazlası..

Egzersiz&Spor Psikolog Danışmanı

Sporcularla ilgilenen spor psikologları genel olarak sporcuların rekabetle nasıl başa çıkabilecekleri konusunda yardımcı olurken, buna ek olarak sporcuların motivasyon ve odaklanma süreçleri aşamasında yaşadıkları sorunları çözmelerinde destek ve yardımcı olmaktadırlar. Bu süreçte alanında uzaman ekibimiz ile sizinle birlikteyiz.

Reformer Pilates Eğitimleri

Reformer pilates, son dönemin egzersiz trendlerinin başında geliyor. Özellikle hem esnemek hem de sıkılaşmak isteyenler reformerı tercih etmekte. Klasik pilatesten farklı olarak yapılan bu pilates türü, özel tasarlanan bir aletle uygulanıyor. Reformer, vücudun esnemesini ve güçlenmesini sağlıyor.
Uzman eğitimci kadromuz ile size en Uygun program eşliğinde eğtim verilmekte.

Spor Fizyoterapisti Danışmanlığı

Sporcunun değerlendirilmesi ve kuvvet ve esneklik testleri burada önem taşımakta. yapılan spor branşına hazırlanması, oluşabilecek yaralanmalara karşı önlem alınması, yaralanma sonrası tedavi ve rehabilitasyonu, performansın geliştirilmesinde sizler ile birlikteyiz.

Beslenme ve Diyetetik Eğitimleri

Bireylerin sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam hedeflerine ulaşmalarında, bireylerin alışkanlarının düzenlenerek,
doğru alışkanlıklar kazandırılması ve sonunda istenilen hedefe ulaşılmasını sağlayan süreçte sizler ile beraber olmaktayız..

Ortopedi ve Travmatoloji Danışmanlığı

Ortopedi ve travmatoloji uzmanlarına ortopedist, ortopedi doktoru ya da ortopedi uzmanı da denilebilir. Ortopedi uzmanları cerrahi operasyonlar yapabilir. En çok operasyonlar arasında diz eklem kıkırdaklarının kireçlenmeleri için diz protezi ameliyatı, kalça eklem kıkırdakları için kalça protezi ameliyatı, menisküs, ön çapraz bağ gibi yaralanmalarda, omuz ve ayak bileği problemlerinde artroskopik cerrahi yer alır. Kırıklar, burkulmalar, omurga eğrilikleri, topuk dikeni, tırnak batması, halluks valgus gibi ayak problemleri, karpal tünel sendromu gibi sinir sıkışmaları, kalça çıkıkları, düz tabanlık, tenisçi dirseği gibi rahatsızlıklar da ortopedistlerin uzmanlık alanına girer.

Neden Deuce Performans'ı Seçmelisiniz?

İLETİŞİME GEÇ!

0546 435 05 37

ADRES

İdealtepe Mahallesi Namık Kemal Caddesi No:94
MALTEPE / İSTANBUL